Opskriften jeg sent vil glemme

January 6th, 2015

Category: Alt det andet

Min veninde og jeg afprøver ofte nye opskrifter, som vi finder online på diverse hjemmesider. Nu var tiden kommet til en opskrift på chai latte. Vi er begge storforbrugere af pulveret, men ingen af os havde tidligere afprøvet en opskrift, som gav os chai latte fra bunden af. Umiddelbart syntes jeg nok, at det var lidt af en mundfuld; men hey – jeg er up to the challenge!

Du kan finde opskriften lige her http://www.menarenotmonkeys.dk/opskrift-paa-chai-latte/

Vi gik en tur i supermarkedet og fandt ingredienserne. Det var ikke det hele, som vi fandt i det første – så vi måtte besøge 2-3 supermarkeder i alt. Vi havde nu alle ingredienserne klar og bevægede os hjem af igen – alt i mens, at vi fik pjattet og snakket en masse.

opskriften-jeg-sent-vil-glemme

Skoene blev smidt og vi fik skruet heeeelt op for musikken. Julemusik altså! Maria Carey på højeste volumen og en kande vand blev sat over. Vi fulgte opskriften til punkt og prikke – og resultatet var lige i skabet. Jeg plejer ofte, at vælge den nemme løsning – ikke mindst pga. tidsforbruget, men jeg sværger nu lidt til færdiglavede produkter… Chai latte har derfor for mig altid være den traditionelle, som kan brygges på et par minutter og ikke tager lang tid.

Min veninde tog hjem et par timer senere og jeg fik bevæget mig ind på Google og søgt efter lidt tøj, som jeg har tænkt på længe. Dankortet blev nok lidt varmt, men om et par dage ligner jeg en million i min nye kjole! 😀 Med tanke på min oplevelse med veninden fik jeg også lige listet 2 dåser David Rio i indkøbskurven hos david-rio.dk. Nu er der kun få dage til jul – det bliver hyggeligt!

Related posts:

No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *