Insert Coins udvider

Som overskriften nok antyder, så udvider vi nu bloggen. Dette sker i kræft af at der er kommet en ny ildsjæl ind i vores flok, der har mod på at bringe en masse nyheder til vores læsere.

Derfor er vi rigtig glade for at præsenterer, Kasper!


Hej med jer alle.

Jeg er super glad for at have fundet en kanal til at dele min viden, og ikke mindst holde min passion ved lige. Jeg har en enorm interesse for fodbold, men ikke mindst for de forskellige transfer vinduer. For mig at se er det her fodbolden rigtig bliver udviklet for den enkelte klub.

Lige nu er vi i den situation at alle de europæiske ligaer ligge stille hen, og de enkelte spillere er så småt begyndt at vende tilbage til deres respektive klubber, efter et veloverstået Europa mesterskab. Men det betyder ikke at fodbolden også ligger stille. Nej, tværtimod. Netop nu er det tid for det de i England kalder, “Silly season”. Dette er tiden hvor rygterne svirer rundt i diverse medier omkring diverse spillerhandler.

Og det er netop her jeg kommer ind i billedet hos Insert Coins. For jeg vil nemlig forsøge at bringe mit syn på nogle af de mange nyheder der popper op i medierne disse dage.
Jeg håber I alle vil finde denne periode bare halvt så spændende som jeg selv, for så er jeg sikker på at du vil blive vel underholdt, hvis du følger med her på bloggen.

Det var lige lidt ord omkring mig og hvorfor jeg er havnet her hos Insert Coins. ”

 

No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *