Ejer du URL’en tilknyttet dit navn?

September 13th, 2015

Category: Diverse fest tips

Det er nok ikke mange som har tænkt over det, og derfor ikke har tænkt over mulighederne for dette. Men du kan faktisk eje dit eget domænenavn tilsvarende til dit navn, og hvis du er heldig, er dette stadig ledig. Forleden undersøgte vi selv detaljerne omkring dette, og mulighederne for at få vores egnet navn som navn på vores hjemmeside. Desværre var vi for sent ude, og navn+efternavn.dk var således allerede optaget. Vi læste omkring problemstillingen på Coldmind.dk, og kan også se at vi ikke er de eneste som står i situationen.

Selvfølgelig er det stadig muligt for visse mennesker, at få deres eget navn + efternavn som domæne. MEN, det gælder om at være hurtigt, for disse domæner forsvinder hurtigt. Imens du har læst med her, har du formentlig allerede overvejet mulighed for dette. Ideen er simpel, du får f.eks. domænet der hedder kasperpetersen.dk, hvorpå du kan lave en hjemmeside, en blog eller opsætte din e-mail. Alene e-mail funktionen er ofte grunden til, at mange vælger at gøre det. F.eks. kan du nemt opsætte kontakt@kasperpetersen.dk, hvis du ejede dette domæne.

Er du en af de heldige som har et mere unikt navn, så ville jeg skynde mig ud og tjekke om det var muligt at få dette domæne. Held og lykke.

Related posts:

No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *