Det er nok ikke mange som har tænkt over det, og derfor ikke har tænkt over mulighederne for dette. Men du kan faktisk eje dit eget domænenavn tilsvarende til dit navn, og hvis du er heldig, er dette stadig ledig. Forleden undersøgte vi selv detaljerne omkring dette, og mulighederne for at få vores egnet navn som navn på vores hjemmeside. Desværre var vi for sent ude, og navn+efternavn.dk var således allerede optaget. Vi læste omkring problemstillingen på Coldmind.dk, og kan også se at vi ikke er de eneste som står i situationen.

Selvfølgelig er det stadig muligt for visse mennesker, at få deres eget navn + efternavn som domæne. MEN, det gælder om at være hurtigt, for disse domæner forsvinder hurtigt. Imens du har læst med her, har du formentlig allerede overvejet mulighed for dette. Ideen er simpel, du får f.eks. domænet der hedder kasperpetersen.dk, hvorpå du kan lave en hjemmeside, en blog eller opsætte din e-mail. Alene e-mail funktionen er ofte grunden til, at mange vælger at gøre det. F.eks. kan du nemt opsætte kontakt@kasperpetersen.dk, hvis du ejede dette domæne.

Er du en af de heldige som har et mere unikt navn, så ville jeg skynde mig ud og tjekke om det var muligt at få dette domæne. Held og lykke.

No comments yet

Selvom man skulle mene at rigtig meget markedsføring er flyttet online, og mange af de traditionelle medier er svindende, så er dette ikke altid rigtigt. F.eks. er radio og de tilhørende radiospots et af de områder, som stadig i dag benyttes meget. Der er flere måder hvorpå du kan lave radiospot, men du skal som regel have professionel hjælp med på sidelinjen.

Forleden modtog jeg et nyhedsbrev fra Radioguru, hvori de snakkede omkring vejen til det rigtige radiospot, som du kan se herunder.

Kilde radioguru

Kilde: Radioguru

Som det fremgår, så behøver man ikke at have hjælp med i alle faser, og alt efter hvor langt du er, kan en professionel komme ind fra sidelinjen. Ved store kampagner kan det være en god ide, at have professionel hjælp med fra sidelinjen allerede fra starten.

Selvom det kan lyde simpelt at udtænke og producere et radiospot, så bliver folk ofte overrasket over, hvor meget det egentlig kræver fra start til slut. Først skal man udtænke konceptet, som skal ske på baggrund af diverse analyser af markedet (det gælder jo om, at ramme de rigtige forbrugere). Herefter skal selve ideen og teksten sammensættes og på baggrund af dette, skal et budget udarbejdes. Når man så endelige kommer hertil, hvilket ofte kan være en proces som kan tage uger eller måneder, så skal man til at finde den rette stemme og andre egenskaber til radiospottet, hvilket afsluttes med selve produkter af radiospottet. Efterfølgende vil radiospottet formentlig gå igennem en række rettelser, indtil man har det helt perfekte resultat.

Når hele denne proces er færdig har man et brugbart radiospot, som du nu blot mange den rigtig radiostation. Selve indrykningen af radiospottet vil også tage tid, da der skal være sammenfald imellem lytterne på radiostationen og din kundegruppe. Ofte har man haft disse overvejeler med undervejs i processen, da dette kan have en påvirkning på selve det færdige radiospot.

No comments yet

At rejse er at leve

February 10th, 2015

At rejse er at leve“. Et meget kendt udtryk, som kan få de fleste af os til at tænke tilbage på deres bedste ferieminder. Tiderne de tilbragte på stranden i Thailand, tiderne de brugte på at trave rundt i Berlins flotte gader eller simpelthen minderne fra den lokale campingplads. “At rejse er at leve” kan fortolkes på mange måder, hvor mange f.eks. tror at selve rejsen er at lave. Vi har det dog en anden måde at forstå dette på, som går ud på, at selve rejsen og det at vende hjem igen, er at leve. Ligesom at man første savner noget når man har mistet det, sådan har man det også med dagligdagen – som man ikke savner (sætter pris på) før man har været væk fra den.

businessman at the airport

Vi faldt over indlægget omkring sabbatår hos studenterguiden, hvilket fik sat gang i tankerne. Vi har alle tilbragt diverse uger og semestre i udlandet, og alle sat pris på at komme hjem igen. Men selvom vi har rejst meget, så har vi ikke tilbragt mere end maksimalt 3 måneder af gangen i udlandet. Efter at have læst indlægget kan man sætte lige spørgsmålstegn ved, hvorfor ingen af os har valgt at gøre dette? For de fleste af os er svaret simpelthen, at mulighederne ikke virkede særlig tiltalende, da vi var i situationen. Det virkede både dyrt og overskueligt, og blev hurtigt lagt på hylden til fordel for forsat studie. Vi vil kort nævne de muligheder man ifølge artiklen har, når det kommer til at tilbringe et sabbatår i udlandet..

  1. Frivilligt arbejde
  2. Uddannelse/kurser
  3. Backpacking
  4. 50/50-løsningen (arbejde/fritid)
  5. Working Holiday
  6. (rige forældre)

Det er helt sikkert at et sabbatår i udlandet ikke er løsningen for alle, men vi mener det er vigtigt, at man tager et aktivt valg omkring dette. Og sådan en aktivt valg kan ikke tages uden, at du ser på alle muligheder. Læs artiklen, søg på Google og snak med dine forældre..

No comments yet

Min veninde og jeg afprøver ofte nye opskrifter, som vi finder online på diverse hjemmesider. Nu var tiden kommet til en opskrift på chai latte. Vi er begge storforbrugere af pulveret, men ingen af os havde tidligere afprøvet en opskrift, som gav os chai latte fra bunden af. Umiddelbart syntes jeg nok, at det var lidt af en mundfuld; men hey – jeg er up to the challenge!

Du kan finde opskriften lige her http://www.menarenotmonkeys.dk/opskrift-paa-chai-latte/

Vi gik en tur i supermarkedet og fandt ingredienserne. Det var ikke det hele, som vi fandt i det første – så vi måtte besøge 2-3 supermarkeder i alt. Vi havde nu alle ingredienserne klar og bevægede os hjem af igen – alt i mens, at vi fik pjattet og snakket en masse.

opskriften-jeg-sent-vil-glemme

Skoene blev smidt og vi fik skruet heeeelt op for musikken. Julemusik altså! Maria Carey på højeste volumen og en kande vand blev sat over. Vi fulgte opskriften til punkt og prikke – og resultatet var lige i skabet. Jeg plejer ofte, at vælge den nemme løsning – ikke mindst pga. tidsforbruget, men jeg sværger nu lidt til færdiglavede produkter… Chai latte har derfor for mig altid være den traditionelle, som kan brygges på et par minutter og ikke tager lang tid.

Min veninde tog hjem et par timer senere og jeg fik bevæget mig ind på Google og søgt efter lidt tøj, som jeg har tænkt på længe. Dankortet blev nok lidt varmt, men om et par dage ligner jeg en million i min nye kjole! 😀 Med tanke på min oplevelse med veninden fik jeg også lige listet 2 dåser David Rio i indkøbskurven hos david-rio.dk. Nu er der kun få dage til jul – det bliver hyggeligt!

No comments yet

Akustik i musiklokalet

October 14th, 2014

Akustikken i de fleste musiklokaler er desværre alt for ofte ikke særlig god. Musiklokalet er tit på en skole, og skoler er desværre også kendt for deres dårlig akustik. Det gælder også øvelokaler og aulaer. Musiklokalet bruges jo til at spille musik, og det forventes derfor, at akustikken er god, så musikken lyder godt og kommer til sin ret. Spilles der på akustiske instrumenter er lyden virkelig vigtig, så det lyder rent og klart, og så man kan høre om det spilles korrekt.

4-musik-støjdæmpning

Men specielt når der spilles på elektriske instrumenter, kommer det til at lyde virkelig grimt, når akustikken er dårlig. Ser man på elektrisk forstærket musik, så er det et faktum, at hvis akustikken i musiklokalet er dårlig, så er der ikke rigtig noget lydanlæg, der kan forbedre eller rette op på lyden. Det er ikke særlig godt, når eleverne skal lære at spille musik, for så får de jo ikke den rette musikforståelse fra starten af.

Optimal rumklang

Det gode musiklokale skal både absorbere og reflektere lyden, og det helst på den bedst mulige måde. Et optimalt musiklokale har en god og afbalanceret akustik. For at finde frem til lokalets nøjagtige akustik, skal man måle efterklangstiden i forhold til lokalets areal mm. Efterklangstiden er den tid, det tager for et lyden om at forsvinde, om at dø ud i lokalet. Hvis lyden bliver ved med at være i lokalet, så bliver lyden til decideret støj. Støj er årsag til koncentrationsbesvær og hovedpine, og støj i musiklokalet er derfor bestemt ikke optimalt for elevernes musikundervisning, og det fremmer på ingen måde indlæringen, tværtimod. Eleverne bliver urolige og begynder at snakke sammen og lave unødig støj.

De mister simpelthen koncentrationen og lytter ikke til læreren mere. Heller ikke musiklæreren har optimale vilkår for at undervise eleverne, og for at give musikken videre til dem. Lærerne bliver også rigtig trætte og får hovedpine, fordi de skal holde ro i løbet af undervisningen, og det er enormt drænende og demotiverende.

Lyddæmpende materialer i musiklokalet

Man kan gøre meget for at gøre akustikken i musiklokalet bedre. Det bedste ville jo selvfølgelig have været, at man fra starten af havde bygget musiklokalet med lyddæmpende materialer, så akustikken var optimal. Da dette jo oftest ikke er tilfældet, så må man bare arbejde med det man har. Man kan renovere musiklokalet ved at bruge lyddæmpende puds på væggene eller lyddæmpende plader på væggene.

Lyddæmpende puds lægges ovenpå pladen, og da pudset har åben porestruktur, trænger lyden igennem pudslaget og fanges af pladen bagved. Der findes også lyddæmpende loftsplader og gulve. Mange steder bruger man også støjabsorberende skum i musiklokalet, de såkaldte ”æggebakker” som vægbeklædning. Man kan også gøre flere tiltag med lyddæmpende gardiner og lærredsbilleder. Alle disse materialer er støjabsorberende og forbedrer akustikken betydeligt. Læs mere omkring lydabsorberende billeder hos peerless.dk.

No comments yet

En god akustik

En god akustik både i hjemmet og på arbejdspladsen er utrolig vigtig for både arbejdsmiljøet og det personlige liv og for ens trivsel. Det er nok mest på arbejdspladsen, at dette gør sig gældende, da der i hjemmet oftest er fyldt ud med møbler i de forskellige rum, og da gulvtæpper også tager en hel del af støjen. Det er nok mest på arbejdspladser med store åbne kontorlandskaber og i f.eks. gamle fabrikshaller omdannet til kontor eller lignende bygnigner, at dårlig akustik kan være en stor belastning for de ansatte. Mange nyere kontorer har også glasdøre og facader, samt klinker eller trægulve, som ikke er særlig lyddæmpende, i forhold til gulvtæppe og beton mure.

5-office-acoustic

God akustik i store og små lejligheder

Men bor man i en stor lejlighed med højt til loftet, og med høj rumklang, kan det også være meget generende, hvis akustikken er dårlig og der ikke er noget der afleder lyden. Det belaster ens dagligdag og giver hovedpine og koncentrations besvær. Bor man på et såkaldt ”loft” i New Yorker stil, hvor lejligheden er ét stort rum med enormt højt til loftet, som måske ikke oprindelig var tænkt som bolig, kan akustikken også være enormt dårlig, og det kan gå udover mange ting.

Arbejder man hjemmefra som selvstændig på hjemmekontor, tilbringer man jo hele sin dag i lejligheden, og det belaster ens hørelse, koncentrations evne, ens humør bliver påvirket og man får lavet mindre arbejde.
Er det på arbejdspladsen vi taler om, så er det jo der, hvor man tilbringer hele sin dag, og hvor man skal yde sit bedste hver dag uanset vilkårene man er i.

I de mindre lejligheder og hjemmekontorer, kan det også være en god ide med pladsbesparende møbler, så man ikke føler at man sidder i soveværelset mens man arbejder. Her kan en opklappelig seng desuden være en god ide, men det er nok noget vi tager op i et senere indlæg.

Læs mere her omkring optimering af hjemmekontoret: http://www.peerless.dk/stoejdaempende-kontormoebler-og-murphy-beds/.

Er akustikken så dårlig, kan dette være enormt svært, og man mister lysten og gejsten til at tage på arbejde. Livskvaliteten falder, og det må der kunne gøres noget imod.

Bedre lydniveau og livskvalitet

Ved dårlig akustik er lyddæmpende lærredsbilleder en super god løsning, da det ikke kræver det helt store at anskaffe sig lærredsbilleder, og da omkostninger rent økonomisk ikke er så høje, som hvis man skulle i gang med en større foranstaltning af lyddæmpende kontormøbler.

Lærredsbilleder med lyddæmpende egenskaber kan afhjælpe mange problemer og kan nemt hænges op og flyttes rundt på, ligesom et helt normalt billede eller maleri. Derudover har de også en større effekt på støjen end akustiklofter f.eks. har, og de er tilmed dekorative og smarte, samt nemmere at placere. Lyddæmpende lærredsbilleder består af lydnedsættende materialer, og er tykkere end normale lærreder, og bagpå er der placeret en støjabsorberende plade.

De kan bestilles med tryk af ens egne private billeder eller med kunst eller grafik, og i forskellige størrelser og formater. De findes hos Garant.nu, hvor de bliver trykt i god kvalitet og til en fin pris og så i 100% bomuld.

No comments yet

Goodiebags er en super god måde til at øge kendskabet til din virksomheden på. Her handler det om at give gratis gaver og prøver til dine kunder. Undersøgelser viser, at alle mennesker elsker at få gratis prøver, og goodiebags er en af de bedste måde at få forbrugere til at prøve dine varer.

Det er simpelthen en business-promotion. Når du er en forretningsmand eller en virksomhed, som forsøger at fremme et produkt, og ønsker at forbrugerne skal prøve dit produkt samt vide hvad de synes om det, kunne du starte ud med uddele goodiebags til din event, på den måde vil du få mest muligt informationer.

Spørgsmålet er så: Hvordan kan du bruge goodiebags til at promovere din event?

Først og fremmest skal du vide hvad du vil promovere, altså hvilket produkt er ”stjernen” til denne event – hvad er det for et produkt, som du helst vil have at folk skal kende til. Når du pakker dine goodiebags skal du huske at fremhæve ”stjernen” i posen. Sommertider kan en goodiebags med alt for mange produkter i,  forvirre folk i at prøve det vigtigste produkt først. Måden til at pakke en god goodiebags er, at sætte det mest værdigfuldt produkt i midten og derefter alt andet omkring produktet. Dette er en business-psykologi, som er en af de bedste måder at fremme et produkt, da det giver folk en fornemmelse af at det er ”stjernen”, uden at det er for direkte.

Announcement

Sørg for at du udvælger de produkter, som passer med hinanden. Det er her, hvor de fleste laver fejlen. En typisk fejl er for eksempel, at du har en læbestift sammen med en lipsgloss i den samme pose, disse to varer substituerer hinanden – det betyder at de dækker det samme behov. Husk også at sætte virksomhedens logo eller varemærket på produkterne. Derudover skal du selvfølgelig også sørge for at sætte logoet på selve posen. I reklamebranchen skal man aldrig glemme at markedsføre sig gentagelige gange. Posen kan også blive set af mange andre forbruger, som ikke var med til eventen.

Prøv så vidt muligt, at invitere mange kendte mennesker til dit event. Berømtheder og indflydelsesrige mennesker vil hjælpe med at øge din brand og produkters værdi. Ser almindelige personer disse kendte mennesker med din goodiebags vil de blive interesseret i at prøve dine produkter.

Det er en god ide, at have lidt forskellige produkter i dine goodiebags. På den måde bliver dine gæster ikke skuffet, hvis de kun får make-up. Sørg for at det er produkter, som passer godt med ”stjernen”.

Skrevet i samarbejde med Promotionbag

No comments yet

udvidet kontoret

April 5th, 2014

Vi skal have udvidet kontoret, og har planer om at få bygget et energivenligt passivhus

Der har været megen snak omkring lavenergi huse i medierne de seneste år og det er med god grund. Folk er begyndt at se potentialet i lavenergihuse og hvilken besparelse der ligger heri (deriblandt os!). De mange fordele ved at vælge et lavenergihus frem for et traditionelt typehus opvejer de højere udgifter til etablering, o g så kan du sove med god samvittighed.

shutterstock_103402622En passivbolig er bygget ud fra passivhaus konceptet og repræsenterer i dag den højest energistandard, når det kommer til at nedbringe varmeforbruget i bygninger med op til 90%. Et passivhus er et meget velisoleret, næsten lufttæt bygning, der primært er opvarmet af passiv solvarme og af internt afledt varme fra mennesker, elektronisk udstyr osv. Energitabet minimeres og ethvert varmebehov bliver leveret af, i mange tilfælde, en lille varmepumpe, der får varme fra en nogle nedgravede rør.

For at skabe en konstant luftudskiftning i en passivbolig benytter man et energieffektivt ventilationssystem. Resultatet heraf er et imponerende system, der ikke kun sparer op mod 90% af omkostningerne til opvarmning, men systemet er derudover også med til at sørge for mærkbart bedre luftkvalitet indendørs.

Rundt omkring er byggesektoren, arkitekter o.lign. begyndt at se potentialet i at bygge og designe lavenergi bebyggelse, og især passivhuse. Det handler om den større interesse for boliger med et meget lavt økologisk fodaftryk. I de seneste 10 år er mere end 15.000 bygninger blevet bygget efter passivhus standarden, hvoraf mange af disse løbende har været overvåget af Passiv Haus Institut Darmstadt. Her kan du læse mere omkring Passivbolig.

No comments yet

artikel1

Styr på teknikken i musikken

Det var umuligt at komme i studiet

Som musiker nu om dage, er det blevet meget lettere at optage og indspille musik, end det var før i tiden. Tænk engang på de dage, hvor adgang til et lydstudie kun var for de få udvalgte kunstnere blandt verdens mange millioner, og en udgivelse kostede summer der var så store, at intet band af kød og blod selv kunne finansiere det uden at have et kæmpe pladeselskab i ryggen.

artikel1

Captain Roselyn

De dage er heldigvis ved at være ovre. Nu kan bands for ret billige penge etablere et hjemmestudie, indspille deres musik og udgive det digitalt på nettets mange musik-platforme. Selv spiller jeg i et band, Captain Roselyn, og vi har formået at indspille og udgive en 5 nummers EP + 2 musikvideoer for nogle få tusinde kroner ved at gøre det hele selv. Resultatet er blevet rigtig godt (efter vores mening), men det kan du få lov til selv at vurdere Både vores musik og den ene musikvideo er at finde på vores hjemmeside ved at følge ovenstående link.

Det handler ikke om mikrofonerne

Tricket til at lave en god indspilning er faktisk ikke (som mange tror) at have en masse gode og dyre mikrofoner. Der findes efterhånden mange firmaer, der laver mikrofoner at langt højere kvalitet end dem, som de store studier brugte til de legendariske indspilninger i 70’erne og 80’erne, og de koster kun omkring 200 kr pr. stk. Eksempelvis sælger Thomann i Tyskland en serie af mikrofoner, der hedder T.bone. Til det brug og de behov man typisk har i et hjemmestudie, er de mere end rigeligt, og man kan sagtens optage en fuldt ud professionel lydkvalitet med disse mikrofoner.

Hemmeligheden er softwaren

Der hvor magien sker, er i softwaren. Det handler om at have et godt lydsoftware som eksempelvis Protools eller Cubase. Disse 2 programmer har et hav af plug-ins, der kan give dig den fedeste lyd! Samtidig giver disse 2 programmer dig mulighed for at optage hvert enkelt lydspor og derefter redigere det hele direkte på computeren, så du ikke behøver nogen form for fysisk mixerpult. Alt du skal have er et godt eksternt lydkort med ca. 4-5 indgange, nogle t-bone mikrofoner, et af de 2 førnævnte redigeringsprogrammer og en kraftig computer med masser af ram.

Behov for kraftig computer og masser af ekstern harddisk plads

Den største og dyreste udskrivning til indspilning er ofte computeren, da det er nødt til at være en meget kraftig en for at kunne håndtere alle de lydspor, der vil være under en indspilning. Når du samtidig går i gang med at redigere dem og lægge filtre og effekter på dem, optager det store mængder hukommelse. Men selv på dette punkt er der mulighed for at komme billigt omkring det. Man kan nemlig købe computeren brugt. Der findes f.eks. et firma, det hedder Refurb, som sælger brugte computere, som de opgraderer inden de sælger dem videre. Så får man dem spækket med ram, ny windowsinstallation og med garanti som var den ny. På den måde kan man få en super kraftig computer til næsten halv pris af, hvad den ellers vil have kostet fra ny af.

Det er også super vigtigt at have en god backup af sine tracks, så sover man bare meget bedre om natten. Husk at købe en ekstern harddisk i god kvalitet, så du ikke mister dine data. Tjek fx. www.Refurb.dk’s harddiske

Kom i gang

Så har du lyst til at indspille noget musik, så er der ikke længere noget, der holder dig tilbage. Det her er i hvert fald nogle tips, der kan hjælpe dig med at starte dit helt eget lydstudie for under 10.000 kr, og indspiller du får 3-4 bands, der hver betaler bare 3.000 kr, jamen så er pengene tjent hjem igen, og du har fået dig et gratis lydstudie!

Kilde

No comments yet

bose2

Anmeldelse: Bose Soundlink Mini er den bedste transportable Bluetooth højtaler… nogensinde

Vi har efterhånden set en lang række udgaver af transportable højtalere, men Bose, som er en virksomhed kendt for både høje priser og høj kvalitet, har aldrig nået at komme på en af vores lister over de bedste. Boses Soundlink og Soundlink II modeller med priser på $300-$349, havde features og en lyd, som konkurrenternes langt billigere modeller nemt kunne måle sig med.

Men det endte i det øjeblik Bose sendte deres Soundlink Mini til $199 på markedet – et produkt som viser at Bose er villige til at tænke ud af deres ”premium-prise”-boks uden at gå på kompromis med kvaliteten af produktet.

bose2bose3

Bose Soundlink Mini blev lanceret i juni, og til lanceringen fik vi mulighed for at få fingrene i en, så vi på tæt hold kunne teste features og vurdere designet. Det første man lægger mærke til er at højtaleren er godt bygget og i virkelig god kvalitet. Den er omkranset af en meget Apple-lignende sølv, anodiseret aluminium og vejer cirka det samme som de meget større Logitech Boombox eller Big Jambox. Ifølge ingeniørerne som har udviklet den, så skyldes den ekstra vægt store magneter som er nødvendige, hvis man vil have den gode bas, som denne højtaler kan producere. Og de har ret – bassen er ingen joke, og bliver kun bedre hvis du placerer højtaleren omtrent 30 cm. fra en væg. Læs højtalertest hos KMU.

Jeg modtog Soundlink Mini lige før jeg tog på en ferie rundt i Europa, så jeg tog den med under armen, så den virkelig kunne blive sat på prøve. Soundlink Mini er pakket i en simpel og elegant indpakning som er meget tiltalende. I den lille boks er selvfølgelig højtaleren, men derudover kun en lille oplader og en oplader-stand. Den er opladet en smule fra fabrikken, men ikke nok til at man kan bruge den lige med det samme. Men når den først er opladet, så tager det ikke lang tid at sætte det hele op, og på få minutter havde vi sat en MacBook, en iPhone, og en iPad op til Soundlink Mini. Højtaleren kan ”huske” op til seks forskellige Bluetooth enheder og det er en super brugbar feature når man skifter mellem enheder. På tre timer er den fuldt opladt, også mens man hører musik på den, og batteriet kan vare i op til syv timer. De syv timer var fine på de fleste dage, men en universel USB-oplader ville have været at foretrække, også selvom opladningen så ville være lidt langsommere. Soundlink Mini slukker efter et par minutter uden brug når den kun kører på batteriet – her ville det have været rart at have lidt mere tid.

bose

Minien kommer med en gummi-bund, så den står forholdsvist fast på hvilket som helst underlag, og så du undgår at den hopper for meget rundt. For $18-25 ekstra kan du få et cover med som beskytter resten af højtaleren mod ridser og skrammer og samtidig giver højtaleren et personligt præg. Knapperne på toppen er tydeligt markeret, dog ikke synderligt nemme at komme til, specielt ikke hvis du har et cover på. Det er super godt med en mute-funktion, men man kunne godt have brugt en spol frem/tilbage knap. For at holde prisen nede har Bose valgt at undvære en fjernbetjening, men denne mangler man også lidt nogen gange.

Dette er uden tvivl den transportable højtaler med den bedste lyd på markedet. Punktum. Det er næsten magi de lyde der kommer ud af denne lille højtaler. Tag den med på stranden eller i parken og se folk blive helt chokeret over den dybe, rige lyd, som kommer ud af den lille enhed. Lyden er endda på niveau med store stereo-systemer som folk har stående hjemme i stuen – det er helt vildt!

Hvis det kun handlede om lyd og pris, så skulle du stoppe med at læse denne anmeldelse nu, og bare gå ud og købe Bose Soundlink Mini. Men der er også andre variable at tage hensyn til.

Soundlink Mini har ikke en mikrofon eller en optageenhed, og selvom vi ikke bruger denne funktion så ofte, så kan der være nogle som fravælger højtaleren på baggrund af dette.

Som nævnt før, så oplader den ikke via et USB-stik, men kun med en AC-adapter. Det er ærgerligt, for når man er på farten, så ville det have været rart med denne mulighed for at oplade den.

Størrelsen på Soundlink Mini er god og den er lige til at smide i tasken, men vægten er en hindring her, for den er meget tungere end andre transportable højtalere på den størrelse.

En på trods af disse ulemper, så er Bose Soundlink Mini stadig en fantastisk højtaler til en god pris, og den passer til de fleste behov.

Skrevet i samarbejde med gadget-nyhedssitet KMU.

No comments yet